Oortjes.EUKinnaree Massage Arnhem

Kinnaree Thaise massagesalon aan de Rijnkade in Arnhem. De salon heeft luxe, afgesloten kamers en er is gelegenheid om te douchen. De massages hebben een constante kwaliteit.


Yi chun tang Massage Arnhem

Beijing Nette Chinese massagesalon welke gelegen is aan de rand van het centrum van Arnhem, voorheen Beijing genaamd. Massages zijn van goede kwaliteit, de nadruk ligt wel op ontspannende massages. Douchen is mogelijk, maar niet op alle kamers.


Chao Phraya Massage Arnhem

Chao Praya v/h Manora Thaise massage nabij het centrum van Arnhem, voorheen Manora Massage. Het is een redelijk adres voor ontspanningsmassage. Douchen is mogelijk.


Rozentuin Massage Arnhem

Rozentuin Chinese massage vlakbij het Centraal Station van Arnhem. De kamers zijn romantisch ingericht, kwaliteit is wisselend. Douchen is mogelijk.


Zeemeermin Massage Arnhem

Zeemeermin Kleine Chinese massagesalon in een zijstraat van de Steenstraat. Het is een nette salon waar een dame alleen werkt.


Lilly Massage Arnhem

Lilly Chinese massage in het centrum van Arnhem. De massages zijn ronduit slecht, maar de twee masseuses doen erg hun best om er een ontspannen happening van te maken


Krungsi Massage Arnhem

Krungsi Thaise massage vlakbij het centrum van Arnhem. Het is een kleine salon met veel persoonlijke aandacht. Douchen is mogelijk.


Golden Hands Massage Arnhem

Golden Hands Luxe Thaise massagesalon in de Arnhemse Steenstraat. De salon is luxe ingericht, met ruime kamers, allen voorzien van douche. De massages richten zich op mensen die zich willen laten verwennen met een ontspannen massage.


Wansabai Massage Arnhem

Wansabai Oudste Thaise massagesalon van Arnhem, aanvankelijk Sukjai geheten, gelegen in aan de rand van het uitgaanscentrum. De salon heeft niet de luxe van de nieuwe, grote salons. Douchen is wel mogelijk in de salon. Massages zijn van redelijk constante kwaliteit.


Siam Massage Arnhem Nijmegen

Siam Massagesalon met een vestiging in Arnhem en een vestiging in Nijmegen, beiden aan de rand van het centrum. Het zijn grote salons met een riant aanbod. De kamers zijn netjes, afsluitbaar en meestal voorzien van douche. Massages zijn van constante kwaliteit.


Royal Thai Massage Arnhem Nijmegen

Royal Thai Thaise massagesalons in de Arnhemse Steenstraat en Nijmeegse Bloemerstraat. Beiden richten zich op ontspanning. In Arnhem betreft het een luxe salon met op iedere kamer een douche en op n zelfs een sauna. In Nijmegen is het een eenvoudiger salon, met kamers achter gordijnen.


Laaithai Massage Nijmegen

Laaithai Nette Thaise massagesalon in het centrum van Nijmegen. Er worden goede massages gegeven voor ontspanning, maar in sommige gevallen is ook behandeling van klachten mogelijk. Douchen is mogelijk, kamers zijn deels afgesloten en deels achter een gordijn.


Thai Maya Massage Nijmegen

Thai Maya Thaise massage in het centrum van Nijmegen. Hier is de kwaliteit van massages sterk wisselend. Kamers zijn wel allen afgesloten, zowel douchen als het gebruik van een bad is mogelijk.


Mandarin Spa Nijmegen

Mandarin Zeer luxe Thaise massagesalon aan de rand van Nijmegen. Douchen is mogelijk op iedere kamer. Massages zijn van constante kwaliteit.


Aphrodite Massage Nijmegen

Aphrodite Kleine Chinese massagesalon in het centrum van Nijmegen. De massages zijn goed, de salon is vrij eenvoudig. Douchen is niet mogelijk.


Lin Spa Massage Nijmegen

Lin Spa Chinese massagesalon in het centrum van Nijmegen. De salon is gespecialiseerd in hot stone massages. Ook de liefhebbers van massages zonder hete stenen kunnen er echter terecht voor ontspanning of behandeling van klachten. Douchen is niet mogelijk, olie wordt verwijderd met warme handdoeken.


Touch of Thai Massage Nijmegen

Toch of Thai Thaise massagesalon, net buiten het centrum van Nijmegen. Het is een luxe ogende salon op een zeer nette lokatie, met typische gewoontes. Klanten worden ontvangen met een drankje, handdoekje en slippers. Conversatie gaat, net als de massage, met handen en voeten.


Fah Sai Massage Elden

Fah Sai Kleine maar gezellige Thaise massagesalon in Elden, een dorp langs de A325 in Arnhem Zuid. Vele massages zijn mogelijk, zowel hard als zacht, zowel behandeling van klachten als ontspanning. Massages zijn serieus en van gedegen kwaliteit. Douchen is mogelijk in de salon.


Sawanna Massage Gendt

Sawanna Thaise massage in het dorpje Gendt, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Het is een kleine, maar redelijk luxe salon met traditionele Thaise massages. De salon heette in het verleden Phoem Taj.


Yin Dii Massage Beuningen

Yin Dii Thaise massagesalon in een Beunings wijkwinkelcentrum. De massages zijn voornamelijk ontspannend, hoewel enkele masseuses ook klachten kunnen behandelen. De salon is redelijk standaard, bijzonder is alleen de douche die zich half op de gang bevindt.


M-Salon Andelst

M-Salon Zeer luxe Thaise massagesalon, gelegen aan de rand van het bedrijventerrein van Andelst. Douchen is mogelijk op alle kamers, welke ruim zijn ingericht. De salon richt zich op mensen die zich willen laten verwennen met een ontspannende Thaise lichaamsmassage.


Vieng Thai Massage Elst

Vieng Thai Thaise massage in het het centrum van het Gelderse Elst. De inrichting van de salon is eenvoudig maar functioneel, douchen is mogelijk. De salon richt zich op behandeling van klachten, niet op ontspanning.


Suksabai Massage Ede

Suksabai Ruime, luxe Thaise massagesalon, gelegen op een bedrijventerrein in Ede. De salon biedt vele mogelijkheden, naast massage o.a. en sauna en gezichtsbehandelingen. Het aanbod van massages is redelijk standaard.


Sawatdee Spa Tiel

Sawatdee Thaise massagesalon in het centrum van Tiel met een nevenvestiging in het Van der Valk hotel Tiel. Het betreffen nette, redelijk luxe salons met een vrij constante kwaliteit van massages.


Shangri-La Massage Maastricht

Shangr-La Chinese massagesalon nabij de Vrijmarkt in Maastricht. Het is een kleine, eenvoudige massagesalon waar tegen een lage prijs een Chinese massage mogelijk is.


Uchiko Massage Waalre

Uchiko Thaise massagesalon in het centrum van Aalst, een dorp bij Waalre. Het is een kleine, maar luxe salon met een goed aanbod van ontspanningsmassages.


Wellness Studio Pramuk Den Bosch

Pramuk Traditionele Thaise massagesalon in een winkelstraat aan de rand van het centrum van Den Bosch. Het is een eenvoudige salon met houten kamertjes en matrassen op de grond. Douchen is wel mogelijk in de salon. De massages zijn gewoon goed.


Thai Wellness Centre Den Bosch

Thai Wellness Thaise massagesalon, net buiten het centrum van Den Bosch. Het is een redelij luxe salon en de massages vinden plaats in een soort blokhutjes. Specialiteit is het behandelen van klachten, voor ontspanning is het geen fijne salon.


Fei Massage Utrecht

Fei Kleine, eenvoudige Chinese massagesalon in het centrum van Utrecht. Kwaliteit van de massages is zeer goed. Douchen is wel mogelijk.


Wenzhou Massage Utrecht

Wenzhou Chinese kapsalon met mogelijkheden voor massage, gelegen in het centrum van Wijk C in Utrecht, nabij het Centraal Station en Hoog Catharijne. De massagekamers bevinden zich achter de kapsalon. Luxe ontbreekt, maar het is netjes en de massages zijn van goede kwaliteit.


Sufia Knip- en Massagesalon Utrecht

Sufia Chinese kapsalon met mogelijkheden voor massage aan de Amsterdamsestraatweg te Utrecht. Klanten voor de kapper worden er zelden gesignaleerd, maar de massages zijn ontspannend en van goede kwaliteit. Douchen is mogelijk in de zaak.


Tai Chi Massage Utrecht

Tai Chi Chinese massagesalon in de Voorstraat, gelegen in het centrum van Utrecht. De salon biedt een breed palet aan behandelingen aan, maar de traditionele Chinese ontspaningsmassage is een aanrader. Salon is eenvoudig van opzet, kamers met gordijnen, geen douche.


ChoChaba Massage IJsselstein

ChoChaba Eenvoudige doch serieuze Thaise massagesalon op de grens van IJsselsteinse woonwijk en bedrijventerrein. De massages zijn stevig, maar ontspannend. In hetzelfde gebouw zitten paramedici voor behandeling van klachten. Douchen is niet mogelijk.


Phoomphoen Thaispa en Massage Woerden

PhoonPhoem Gezellige, beetje rommelige Thaise massagesalon in Woerden. Kamers zijn afgescheiden met muren, maar i.p.v. deuren is de toegang met gordijnen. Dat maakt het vrij gehorig. Waarom de Spa in de naam staat, is niet duidelijk.


Chock Dee Massage Hilversum

Chock Dee Gezellige Thaise massagesalon langs een doorgaande weg in Hilversum. De ontvangst is hartelijk, de massagekamers zijn klein maar netjes. Massages richten zich voornamelijk op ontspanning.


Opal Massage Hoofddorp

Opal Thaise massagesalon op het bedrijventerrein van Hoofddorp. De salon biedt veel verschillende soorten massages, waarbij de nadruk ligt op ontspannning.


Tian Tian Amsterdam

Tian Tian Nette, verzorgde Chinese massagesalon aan de rand van het centrum in Amsterdam. De kamers zijn netjes, ontvangst vriendelijk, massages heerlijk ontspannend. En van de aangename mogelijkheden is een massage zonder olie. Er is geen gelegenheid tot douchen.


Beautysalon Rainbow Amsterdam

Rainbow Chinese massagesalon achter de Nieuwe Kerk in Amsterdam Centrum. Waarom het beautysalon heet, is onduidelijk. De salon is heel smal en de kamers zijn klein, maar de massages zijn van goede kwaliteit. Het is er heerlijk ontspannen in de drukke stad.


Asia Nails en Massage Amersfoort

Asia Nagelsalon in het centrum van Amersfoort waar ook Chinese massages worden gegeven. De massages vinden plaats achter een gordijn in de nagelsalon. Douchen is niet mogelijk. Het bedrijf heeft nevenvestigingen in Zwolle en Hilversum.


Thai Massage Wasanadee Amersfoort

Wasanadee Traditionele Thaise massagesalon nabij het centrum van Amersfoort. Het betreft een eenvudige salon met massages op matrassen. Niet alle masseuses spreken goed Nederlands, dus communicatie is lastig.


Asia Massage Spa Amersfoort

Asia Thaise massage langs de doorgaande weg richting centrum, vlakbij de stadsring. Het is een vrij eenvoudige salon. De kamers zijn klein, douchen is wel mogelijk. Massages zijn ontspannend en de masseuses vriendelijk.


Huan Ying Massage Baarn

Huan Ying Chinese massagesalon in het centrum van Baarn. De kamers zijn klein maar netjes, douchen is mogelijk in de salon. Massages zijn ontspannend en de service is zeker goed te noemen.


Baan Lai Thai Massage Baarn

Baan Lai Thai Gehorige Thaise massagesalon in het centrum van Baarn. De salon is vrij basaal ingericht, met kamers die gescheiden zijn door wandjes die niet tot het plafond komen. De salon richt zich op behandeling van klachten, niet op ontspanning.


Rachawadee Thaise Massage Hoogeveen

Rachawadee Thaise massagesalon, net buiten het centrum van Hoogeveen. Het betreft een nette salon met ontspannende massages, niet overdreven luxe, wel goed verzorgd.


Thaise Massage Beilen

Beilen Thaise massagesalon aan de rand van Beilen, vlakbij de afrit van de A28. Het gebouw toont eenvoudig, maar binnen is de salon redelijk luxe. Er zijn ruime kamers en er is gelegenheid om te douchen. De massages zijn gedegen. Het is een goed adres voor een ontspannen massage, ook zonder olie.


Thai Massage Hoogezand

Hoogezand Bijzondere massagesalon op een bedrijventerrein, nabij het centrum van Hoogezand. De massages zijn zeer ontspannend, er is voldoende persoonlijke aandacht. De salon oogt bijzonder, maar de kamers zijn ruim, netjes en afgesloten. Douchen is mogelijk, er is zelfs een bad.


Wijze woorden

Radio

Theater

Massage

Prostitutie

Radio NL

Oortjes.eu